Sex fantasier sex fortellinger

sex fantasier sex fortellinger

Jeg takket han å rødmet litt, så sprang jeg tilbake til jentene. Der stod alle sammen å fniste. Jeg la meg ned på solsengen, å følte at alle strirret på meg. Etter en stund synest jeg faktisk det var litt berusende å ligge sånn! Venninene mine ville tilbake til hotellet, men jeg bestemte meg for å bli liggende litt til, å nyte beruselsen. Etter hvert ble jeg kåtere og kåtere av alle blikkene som falt i min retning, å bestemte meg for å ha det litt morro, så jeg satt meg opp å begynnte å smøre puppene mine inn med sololje.

Plutselig så jeg den kjekke gutten jeg hadde klina med, å han stirret med åpen munn på puppene mine. Jeg latet som jeg ikke hadde sett han å la meg ned på solsenga å lukket øynene. Plutselig kjente jeg en hånd stryke over puppene mine, å da jeg åpnet øynene stod den kjekke gutten med det tilfredse gliset.

Jeg tok håndkledet rundt meg og vi gikk bort til dusjen på stranda å spylte oss før vi satte kursen mot hotellet. Med en gang vi var kommet innpå rommet hans sa han "Kle av deg" Jeg innså at en av mine store seksuelle drømmer skulle gå i oppfyllelse nå, så jeg tok av meg håndkledet smilende og ertende og viste han de store puppene mine.

Han bet seg i underlippa av opphisselse å tok seg til skrittet. Han la meg ned på senga si å begynnte å slikke på nipplene mine, mens fingrene hans fant frem til den våte fitta mi. Han førte hånden min ned mot buksa og jeg kneppet den opp å tok hardt tak i den stive kukken hans, og begynnte å runke han. Vi nøt hverandre og han slapp ikke puppene mine av synet. Han presste hodet ned mellom puppene og lekte seg. Men så spurte han: Det var fantastisk å kjenne den harde deilige kukken i munnen min!

Tunga hans fant fitta mi, og jeg kjente at det begynte å renne fittesaft. Hver bevegelse han gjorde med tunga var fantastisk! Jeg sugde det jeg greide og kjente at jeg holdt på å komme. Plutselig stoppet han, så snudde han meg rundt å la seg oppå meg. Han begynte å kysse meg mens han forsiktig presset kukken inn i meg. Slik ligger vi i noe som føles som en evighet, tett sammen og begge vet hvor dette ender. Du snur meg forsiktig rundt på ryggen, nattkjolen forsvinner først nå. Du legger deg oppå meg og fører pikken din langsomt inn i meg, vi ligger og elsker sammen.

Fitten min er så våt og pikken din er så stiv. Du fyller meg helt opp og jeg vet ikke Jeg har alltid vært glad i sang og dans. Jeg har nok aldri hatt et talent utenom det vanlige, men jeg har alltid likt å stå på scenen og opptre foran andre. I situasjoner der andre blir sjenerte og reserverte kan jeg kose meg og nyte den oppmerksomheten som blir gitt meg. Det var årsaken til at jeg ofte fikk roller som var større enn talentet mitt skulle tilsi.

Jeg koste meg på scenen og utstrålte en glede, trygghet og tilstedeværelse på scenen som mange av de andre jentene slet med. Spesielt når vi kom oppover i tenårene var det mange av de andre jente som ble ukomfortable med det stadig økende kroppsfokuset vi ble møtt med. Kostymene ble stadig mer utfordrende og mange opplevde at vi ikke bare ble vurdert på hvor flinke vi var til å danse, men på hvor sexy vi fremsto på scenen.

Mange av venninnene mine ønsket seg etter hvert mindre roller eller sluttet helt for de de var ukomfortable med å bli sett på som sexobjekter, men jeg elsket det bare enda mer. Tanken på at noen vurderte meg som et sexobjekt tente meg veldig og jeg var ikke redd for å spille på sex når jeg opptrådte. Nå skal det sies at jeg nok også fra naturen sin side hadde vært ganske heldig og at jeg derfor hadde en trygghet rundt egen kropp og utseende som mange av de andre jentene manglet.

Min faste kropp og mine tidlige utviklede bryster gjorde at jeg tidlig fikk oppmerksomhet av seksuell karakter av gutter. Jeg var gjennom hele ungdomstiden en ettertraktet jente og selvtilliten min bar nok preg av dette. Jeg kunne derfor kose meg når jeg opptrådte i sexy kostymer eller med sexy dans på scenen.

Tanken på at publikum i ulike aldre vurderte meg som et sexobjekt tente meg enormt og fikk meg til å opptre enda bedre. Jeg hadde aldri noen ambisjon om kunne tjene penger på dansing, men etter en opptreden på sommeravslutningen i 1. Etter forestillingen ble jeg kontaktet av medlemmer fra rockebandet Rover som lurte på om jeg kunne være interessert i å bli med dem på turne denne sommeren.

De trengte en jente med min utstråling og sexappell til å opptre på et par av låtene de skulle opptre med og lurte derfor på om dette var noe jeg kunne tenke meg. Rover var det største bandet i lokalsamfunnet der jeg kom fra og bandets vokalist Stian var en som alle jentene på skolen jeg kom fra hadde fantasert om å være sammen med. Jeg kjente også til et par jenter som hadde skrytt av at de hadde hatt sex med han uten at jeg hadde så mye tiltro til det.

Uansett tok jeg ikke henvendelsen veldig seriøst. Jeg tenkte at de kun var ute etter å flørte med meg og jeg hadde definitivt ikke noe imot oppmerksomheten eller de sjalu blikkene fra de andre Da va dagen her,endelig.

Æ har gleda mæ veldig til denne timen med dæ. Har vært hos andre også gjennom åran, men det e dæ æ huske best. Du «har no over «dæ. Du virke beskjeden, har veldig snille øya og e flott i mine øya. Å så e du kjempeflink i det du gjør. Likte dæ veldig godt allerede første gangen æ va hos dæ, å følte vi fant tonen veldig bra. Det gikk noen år før æ trengte en slik tjeneste igjen, og da va det også tilfeldig at det va du som masserte mæ.

Så kom du innom butikken en dag for å handle, å æ følte at det va no i lufta- vi holdt blikket lengre enn d som e vanlig. Æ lot d gå ei stund, og bestilte mæ time hos dæ for å få massert mæ. Æ va nok litt småkåt allerede da æ kom inn, men prøvde å virke uaffektert. Du sto i andre enden av rommet med et lurt smil om munnen å så på mens æ kledde av mæ.

Æ kjente det sitra litt i hele mæ, men prøvde å slappe av. Du bynte å massere og det va så utruli deilig. Du har så herlige, sterke og myke hender. Æ lot golydan komme som de ville, uten å være flau over det..

Kjente æ ble veldig kåt, og skikkelig ille ble det da du kom ned mot rumpa.. Du trykka på non punkt som gjor at æ ble skikkelig våt! Æ følte æ bare lå å vrei mæ under den deilige berøringa di. Du merka at dette ikkje bare va vanlige nytelselyda. Du skjønte æ va kåt, også sidn æ nærmest hviska at det va så deilig. Æ hørte dæ trekke pusten fort inn ette et av stønnan mine, å æ snudde hodet litt for å gløtte på dæ.

Du va litt rødlig i kinnan dine, og det så faktisk ut som du va påvirka av det lille showe mitt.. Æ møtte øyan dine, og du veik ikkje unna me blikket. Snarere virka det som du ikkje ville sleppe det, der du sto med mørke øya og et lurt smil om munnen. Du hadde nu bevega massasjen til beinan, og du masserte dæ oppover. Æ hadde lagt mæ ned igjen, og stønna frem min nytelse.

Etterhvert som du kom lenger oppover, dro æ låran lenger og lenger fra hverandre. Du stoppa litt opp å æ hørte du pusta inn, før du forsiktig lot hendern gli enda litt lenger opp. Tydelig litt usikker på om det bare va tilfeldig, eller om æ åpna til dæ. Æ gløtta på nytt bak, og ga dæ en stille aksept- og åpna enda litt mer. Æ følte mæ både hoven og veldig våt, og brydde mæ ikkje om å la være å vri på mæ under den nu, mer erotiske berøringa di.

Vi hadde prata om alt og ingenting tiliere, men nu Vi ligger og sover nakne i sengen…jag ligger bak deg i skje.. Min kuk går fram og tilbake mot dine fitte lepper…. Din fitte klemmer godt rundt min kuk….. Så du sov altså ikke,men ligger med øyene lukket….. Jeg setter opp tempoet på min kuk…. Vi blir liggende og puste ut… jeg holder fortsatt rundt deg…. Var ute med en venninne i Tønsberg på lørdag. Øl er dyrt så jeg tok på en stram topp med dyp utringing, og lot truse og bh være hjemme.

Jeg betalt ikke en eneste øl. En lokal mann, gressenkemann trakk det lengste strået. Han var rundt tretti, pent bygd, mørk hårog sterke hender.

Jeg var temmelig kåt da vi kom hjem til han, og forspill er for oppblåste feminister. Jeg var vått og kåt og han stiv. Fra vi kom inn i leiligheten til vi lå nakne i senga med han inni meg gikk det vel snaut to minutter, og han jukket på full fart i ca tre minutter før han trakk seg ut og viftet med pikken forran munnen min. Jeg gapte opp og fikk litt i munnen og mye på utsiden, Da han var tom la han seg oppå meg igjen og begynte å kline med meg.

Det tenner meg enormt. Det tente han også. Han ble raskt stiv, og trengte inn i meg igjen. Han jukket endel lenger nå, men bare et par minutter får han han igjen trakk seg ut og kom i munnen min. Denne gangen klinte vi også. Vi klinte lenge til all sæd var borte.

DET kunne han bedre enn å jukke. Han slikket meg raskt til et par orgasmer. DET kunne han veldig godt Da han begynte å skulle slikke meg tredje gang var jeg bare så nødt på do å tisse Jeg sa det til han Han smilte og lurte på om jeg ville tisse i senga mens han slikket?

Jeg svarte mer enn gjerne. Han tok ut dyner og puter og la ut et lakk-laken og la seg på rygg Jeg satte meg oppå ,nesten i 69, mens han slikket meg grådig jeg slapp ut litt han slutta ikke å slikke meg, heller ikke trakk han seg unna, han holdt rumpa mi fast han slikket meg på tappen og inni musa, mens jeg slapp ut mere tiss Det er kjempeherlig å bli slikka mens man tisser. Pikken hans vokste merkbart underveis, og før jeg var tom var han helt stiv.

Denne gangen holdt han ganske lenge og jeg kom flere ganger Jeg sendte et par snapper til noen utvalgte mens han jukka. Denne gangen spruta han inni meg. Det var digg, men bedre ble det da han slikket meg ren etterpå Vi gikk i dusjen, ordna senga, og sovna Morgenen etter ble det ikke annet enn mat og farvel. Han bodde i spaser avstand fra min venninde i Tønsberg Hun skulle selvsagt ha fullt referat…. Det lå en aura av ramp og lek rundt henne. Hun følte det kunne sees på lang avstand.

Små gliste for seg selv. Hun var nemlig i det rampete humøret, leken og denne lett gjennkjennelige rastløsheten hun så altfor godt kjente igjen.. Denne gangen lot den ikke til å stoppe opp. Denne gangen ville det ikke roe seg. Hun visste hva som måtte til, men hun visste også at det ikke lot seg gjøre.

Hun trengte å kjenne henda hans. Hun trengte å føle pusten hans som en kald deilig vind på leppene sine. Hun trengte å høre den kåte sexy stemmen hans i øret sitt, føle hvordan tunga hans kysset, og små slikket seg nedover halsen hennes, etterlate henne skjelven,rødmende og varm. Fra å være Skogsjenta, hvor trær og månen var de eneste som visste hva som bodde inni henne, ble det, uten å være klar over det, betongvegger, og kald asfalt som skulle bli hennes redning… for denne gang.

Rastløsheten ville aldri ta noen ende. Igjen var den over henne. Som om hun hadde noe annet valg? Enn å bare la den komme, og ta henne. Igjen fikk hun disse skylappene, som gjorde at hun måtte gjemme seg bort. I musikken, i månen, i bilder bare hun og lærlingen delte..

En jentekveld, med høy champagnefaktor, resulterte i det som vanlig var. Altfor bedugget, men ikke bedugget nok, til å la begjæret få roet seg ned. Begjæret lot ikke til å dempes av den berusende effekten. Hun ville ha han. Hun var kåt, så ulidelig kåt. Denne pulserende følelsen i mellomgulvet som var helt hinsides sterk, og denne følelsen av maktesløshet over det som igjen lot til å ta henne tilbake til de klørne hun gang på gang falt i.

Taster ord bare han skjønner meningen med. Hun vet hun ikke får svar. Alikevel gir det henne en teit tilfredstillelse av å la han få vite hvordan hun har det nå. Hvor mye han er i hodet hennes akkuratt nå, og hvor mye hun gjerne ville kjent han. Skogsjenta på tur, rotet seg bort i betong og kald asfalt. Ville hatt deg her. Uten mål og mening. Setter seg på en benk. Bedugget, og helt klar for å ta kvelden, egentlig.

En kjent lyd fra telefonen, midt i natta. Kan ikke ha deg gående rundt i asfalt og betong. Kline… ;- » Kjente sommerfugler, og en liten forventing som bygget seg opp idet hun så hvem meldingen var fra. Han vet hva hun vil. Han vet hun mener alvor.

Og hun vet at han vet, at han ikke kan svare sånt uten å mene det! Hun har vel aldri blitt edru så fort, og i ly av sommernatten, fant hun et passende møtested, langt Jeg våknet med lett bakrus, til en av årets fineste sommerdager. Det var skolefri, og bekymringsløs ferie.

ESCORT I SKIEN THAI MASSASJE SANDVIKA

Sex fantasier sex fortellinger

ESCORTE AKERSHUS ESKORTE GARDERMOEN

Du beveger så hendene nedover magen, og jeg kan nesten ikke vente med det som kommer, kroppen spenner seg i forventning, du vet enda ikke at jeg er våken. Når du  kommer til trusekanten, så klarer jeg ikke mer, jeg snur meg rund og munnene våres møtes i et deilig kyss, hendene dine har nå funnet veien under trusen og du kjenner hvor kåt jeg er, jeg er så våt som du aldri har kjent meg. Forsiktig lirker du trusen av meg og finner hånden min, du fører den ned til din stive deilige pikk.

Jeg kan ikke annet enn å gi fra meg et lite stønn. Slik ligger vi i noe som føles som en evighet, tett sammen og begge vet hvor dette ender. Du snur meg forsiktig rundt på ryggen, nattkjolen forsvinner først nå. Du legger deg oppå meg og fører pikken din langsomt inn i meg, vi ligger og elsker sammen. Fitten min er så våt og pikken din er så stiv.

Du fyller meg helt opp og jeg vet ikke Jeg har alltid vært glad i sang og dans. Jeg har nok aldri hatt et talent utenom det vanlige, men jeg har alltid likt å stå på scenen og opptre foran andre. I situasjoner der andre blir sjenerte og reserverte kan jeg kose meg og nyte den oppmerksomheten som blir gitt meg. Det var årsaken til at jeg ofte fikk roller som var større enn talentet mitt skulle tilsi.

Jeg koste meg på scenen og utstrålte en glede, trygghet og tilstedeværelse på scenen som mange av de andre jentene slet med. Spesielt når vi kom oppover i tenårene var det mange av de andre jente som ble ukomfortable med det stadig økende kroppsfokuset vi ble møtt med. Kostymene ble stadig mer utfordrende og mange opplevde at vi ikke bare ble vurdert på hvor flinke vi var til å danse, men på hvor sexy vi fremsto på scenen.

Mange av venninnene mine ønsket seg etter hvert mindre roller eller sluttet helt for de de var ukomfortable med å bli sett på som sexobjekter, men jeg elsket det bare enda mer. Tanken på at noen vurderte meg som et sexobjekt tente meg veldig og jeg var ikke redd for å spille på sex når jeg opptrådte. Nå skal det sies at jeg nok også fra naturen sin side hadde vært ganske heldig og at jeg derfor hadde en trygghet rundt egen kropp og utseende som mange av de andre jentene manglet. Min faste kropp og mine tidlige utviklede bryster gjorde at jeg tidlig fikk oppmerksomhet av seksuell karakter av gutter.

Jeg var gjennom hele ungdomstiden en ettertraktet jente og selvtilliten min bar nok preg av dette. Jeg kunne derfor kose meg når jeg opptrådte i sexy kostymer eller med sexy dans på scenen.

Tanken på at publikum i ulike aldre vurderte meg som et sexobjekt tente meg enormt og fikk meg til å opptre enda bedre. Jeg hadde aldri noen ambisjon om kunne tjene penger på dansing, men etter en opptreden på sommeravslutningen i 1. Etter forestillingen ble jeg kontaktet av medlemmer fra rockebandet Rover som lurte på om jeg kunne være interessert i å bli med dem på turne denne sommeren. De trengte en jente med min utstråling og sexappell til å opptre på et par av låtene de skulle opptre med og lurte derfor på om dette var noe jeg kunne tenke meg.

Rover var det største bandet i lokalsamfunnet der jeg kom fra og bandets vokalist Stian var en som alle jentene på skolen jeg kom fra hadde fantasert om å være sammen med. Jeg kjente også til et par jenter som hadde skrytt av at de hadde hatt sex med han uten at jeg hadde så mye tiltro til det. Uansett tok jeg ikke henvendelsen veldig seriøst. Jeg tenkte at de kun var ute etter å flørte med meg og jeg hadde definitivt ikke noe imot oppmerksomheten eller de sjalu blikkene fra de andre Da va dagen her,endelig.

Æ har gleda mæ veldig til denne timen med dæ. Har vært hos andre også gjennom åran, men det e dæ æ huske best. Du «har no over «dæ. Du virke beskjeden, har veldig snille øya og e flott i mine øya.

Å så e du kjempeflink i det du gjør. Likte dæ veldig godt allerede første gangen æ va hos dæ, å følte vi fant tonen veldig bra. Det gikk noen år før æ trengte en slik tjeneste igjen, og da va det også tilfeldig at det va du som masserte mæ. Så kom du innom butikken en dag for å handle, å æ følte at det va no i lufta- vi holdt blikket lengre enn d som e vanlig. Æ lot d gå ei stund, og bestilte mæ time hos dæ for å få massert mæ. Æ va nok litt småkåt allerede da æ kom inn, men prøvde å virke uaffektert.

Du sto i andre enden av rommet med et lurt smil om munnen å så på mens æ kledde av mæ. Æ kjente det sitra litt i hele mæ, men prøvde å slappe av. Du bynte å massere og det va så utruli deilig. Du har så herlige, sterke og myke hender.

Æ lot golydan komme som de ville, uten å være flau over det.. Kjente æ ble veldig kåt, og skikkelig ille ble det da du kom ned mot rumpa.. Du trykka på non punkt som gjor at æ ble skikkelig våt! Æ følte æ bare lå å vrei mæ under den deilige berøringa di. Du merka at dette ikkje bare va vanlige nytelselyda. Du skjønte æ va kåt, også sidn æ nærmest hviska at det va så deilig.

Æ hørte dæ trekke pusten fort inn ette et av stønnan mine, å æ snudde hodet litt for å gløtte på dæ. Du va litt rødlig i kinnan dine, og det så faktisk ut som du va påvirka av det lille showe mitt.. Æ møtte øyan dine, og du veik ikkje unna me blikket. Snarere virka det som du ikkje ville sleppe det, der du sto med mørke øya og et lurt smil om munnen. Du hadde nu bevega massasjen til beinan, og du masserte dæ oppover. Æ hadde lagt mæ ned igjen, og stønna frem min nytelse. Etterhvert som du kom lenger oppover, dro æ låran lenger og lenger fra hverandre.

Du stoppa litt opp å æ hørte du pusta inn, før du forsiktig lot hendern gli enda litt lenger opp. Tydelig litt usikker på om det bare va tilfeldig, eller om æ åpna til dæ. Æ gløtta på nytt bak, og ga dæ en stille aksept- og åpna enda litt mer. Æ følte mæ både hoven og veldig våt, og brydde mæ ikkje om å la være å vri på mæ under den nu, mer erotiske berøringa di.

Vi hadde prata om alt og ingenting tiliere, men nu Vi ligger og sover nakne i sengen…jag ligger bak deg i skje.. Min kuk går fram og tilbake mot dine fitte lepper…. Din fitte klemmer godt rundt min kuk….. Så du sov altså ikke,men ligger med øyene lukket…..

Jeg setter opp tempoet på min kuk…. Vi blir liggende og puste ut… jeg holder fortsatt rundt deg…. Var ute med en venninne i Tønsberg på lørdag. Øl er dyrt så jeg tok på en stram topp med dyp utringing, og lot truse og bh være hjemme. Jeg betalt ikke en eneste øl. En lokal mann, gressenkemann trakk det lengste strået. Han var rundt tretti, pent bygd, mørk hårog sterke hender.

Jeg var temmelig kåt da vi kom hjem til han, og forspill er for oppblåste feminister. Jeg var vått og kåt og han stiv. Fra vi kom inn i leiligheten til vi lå nakne i senga med han inni meg gikk det vel snaut to minutter, og han jukket på full fart i ca tre minutter før han trakk seg ut og viftet med pikken forran munnen min.

Jeg gapte opp og fikk litt i munnen og mye på utsiden, Da han var tom la han seg oppå meg igjen og begynte å kline med meg. Det tenner meg enormt. Det tente han også. Han ble raskt stiv, og trengte inn i meg igjen. Han jukket endel lenger nå, men bare et par minutter får han han igjen trakk seg ut og kom i munnen min.

Denne gangen klinte vi også. Vi klinte lenge til all sæd var borte. DET kunne han bedre enn å jukke. Han slikket meg raskt til et par orgasmer. DET kunne han veldig godt Da han begynte å skulle slikke meg tredje gang var jeg bare så nødt på do å tisse Jeg sa det til han Han smilte og lurte på om jeg ville tisse i senga mens han slikket? Jeg svarte mer enn gjerne. Han tok ut dyner og puter og la ut et lakk-laken og la seg på rygg Jeg satte meg oppå ,nesten i 69, mens han slikket meg grådig jeg slapp ut litt han slutta ikke å slikke meg, heller ikke trakk han seg unna, han holdt rumpa mi fast han slikket meg på tappen og inni musa, mens jeg slapp ut mere tiss Det er kjempeherlig å bli slikka mens man tisser.

Pikken hans vokste merkbart underveis, og før jeg var tom var han helt stiv. Denne gangen holdt han ganske lenge og jeg kom flere ganger Jeg sendte et par snapper til noen utvalgte mens han jukka.

Denne gangen spruta han inni meg. Det var digg, men bedre ble det da han slikket meg ren etterpå Vi gikk i dusjen, ordna senga, og sovna Morgenen etter ble det ikke annet enn mat og farvel. Han bodde i spaser avstand fra min venninde i Tønsberg Hun skulle selvsagt ha fullt referat…. Det lå en aura av ramp og lek rundt henne. Hun følte det kunne sees på lang avstand. Små gliste for seg selv. Hun var nemlig i det rampete humøret, leken og denne lett gjennkjennelige rastløsheten hun så altfor godt kjente igjen..

Denne gangen lot den ikke til å stoppe opp. Denne gangen ville det ikke roe seg. Hun visste hva som måtte til, men hun visste også at det ikke lot seg gjøre.

Hun trengte å kjenne henda hans. Hun trengte å føle pusten hans som en kald deilig vind på leppene sine. Hun trengte å høre den kåte sexy stemmen hans i øret sitt, føle hvordan tunga hans kysset, og små slikket seg nedover halsen hennes, etterlate henne skjelven,rødmende og varm.

Fra å være Skogsjenta, hvor trær og månen var de eneste som visste hva som bodde inni henne, ble det, uten å være klar over det, betongvegger, og kald asfalt som skulle bli hennes redning… for denne gang. Rastløsheten ville aldri ta noen ende. Igjen var den over henne. Som om hun hadde noe annet valg? Enn å bare la den komme, og ta henne.

Igjen fikk hun disse skylappene, som gjorde at hun måtte gjemme seg bort. I musikken, i månen, i bilder bare hun og lærlingen delte.. En jentekveld, med høy champagnefaktor, resulterte i det som vanlig var. Altfor bedugget, men ikke bedugget nok, til å la begjæret få roet seg ned.

Begjæret lot ikke til å dempes av den berusende effekten. Hun ville ha han. Hun var kåt, så ulidelig kåt. Denne pulserende følelsen i mellomgulvet som var helt hinsides sterk, og denne følelsen av maktesløshet over det som igjen lot til å ta henne tilbake til de klørne hun gang på gang falt i. Taster ord bare han skjønner meningen med. Hun vet hun ikke får svar. Alikevel gir det henne en teit tilfredstillelse av å la han få vite hvordan hun har det nå.

Hvor mye han er i hodet hennes akkuratt nå, og hvor mye hun gjerne ville kjent han. Skogsjenta på tur, rotet seg bort i betong og kald asfalt. Ville hatt deg her. Uten mål og mening. Setter seg på en benk. Bedugget, og helt klar for å ta kvelden, egentlig. En kjent lyd fra telefonen, midt i natta. Kan ikke ha deg gående rundt i asfalt og betong. Kline… ;- » Kjente sommerfugler, og en liten forventing som bygget seg opp idet hun så hvem meldingen var fra. Han vet hva hun vil.

Han vet hun mener alvor. Hele 13,5 prosent av alle sexrelaterte søk bekrefter at dette er det mest populære emnet innenfor sex-søk. Unge jenter representerer både uskyld og uoppnåelighet, men også tilgjengelighet og parathet, lyder kommentaren fra den danske antropologen og kjønnsforskeren Christian Groes-Green, adjunkt fra Institutt for kultur og identitet ved Universitetet i Roskilde.

Han har i flere år jobbet med seksualitet- og kjønnsforskning som fagfelt. Forskningen viser at det imidlertid ikke kun er unge piker menn jakter på for å tilfredsstille sine fantasier gjennom Internett. Forskerteamet fra Boston delte inn sex-søk i flere forskjellige kategorier før de gikk løs på oppgaven å analysere 55 millioner søk. Blant de kategoriene som skilte seg ut, fant de blant annet ut at eldre kvinner i likhet med de unge jentene også er et populært emne blant nettsøkerne, mens utro hustruer, såkalte cheerleadere og folk med diverse fetisjer — blant annet det å tenne på føtter, samt homoseksualitet, var alle blant kategoriene som skilte seg ut.

Noe som overrasket forskerne, er at temaet «gay» — altså homoseksualitet - kom på andreplass på listen. Hele 4,7 prosent av søkene kunne relateres til dette temaet. Det bekrefter at, selv om kun to prosent av verdens menn regnes å være homoseksuelle, så finnes det flere menn som tiltrekkes av deres eget kjønn.

De fleste vil nok likevel neppe sprette ut av skapet av den grunn, men mange dyrker i stedet sine fantasier foran datamaskinen, konkluderer Groes-Green på det overraskende resultatet. I denne kategorien ble det registrert 4,3 prosent søkninger. Neste plass på listen handler om utro kvinner, som tiltrekker så mange som 3,4 prosent av søkerne.

Altså lysten til å bli pirret og straffet ved å se en annen mann erobre partneren, sier han videre. Dette risikerer utro menn. Av andre overraskelser forskerne kom over gjennom sin undersøkelse var blant annet at såkalte «shemales» transseksuelle frister mange menns sexfantasier. Dette viste seg å være et tema som er langt mer populært enn for eksempel kjendiser.

Menn søker dessuten tre ganger så mye på kvinner med noen kilo for mye enn på de som er slanke. Dette forklarer forskerne med at tykke kvinner kan ses på som et tegn på fruktbarhet.

Derfor tenner menn på gravide. Resultatene viser også at det er forskjell på hva menn og kvinner søker etter når de er pålogget. Menn tenner i stor grad på — og søker på — det visuelle, og besøker gjerne pornonettsteder som tilbyr bilder og videoer. Ifølge ekspertene har dette en sammenheng med at visuelle bilder vekker langt flere sentre i mannens hjerne enn i kvinnens. Kvinner viser seg på sin side å søke mer på andre ting, der de mest populære søkeordene er «cowboy», «prins», «doktor», «ridder» og «bodyguard».

Forestillingen om den romantiske forsørger er ifølge forskerne, som ikke er overrasket over dette resultatet, en forklaring på hvorfor det er slik. Kvinner som søker etter seksuelle fantasier havner også i langt større grad enn menn på nettsteder som tilbyr erotiske noveller.

nov At en av ti hadde fantasier om sex med en hest ble jeg overrasket over, Vi fikk inn et hav av erotiske fortellinger fra kvinnene vi kontaktet. des Alle menns største fantasi vil mange kanske si Sex sex sex tao tantra Powered by Dukan Theme. Erotiske tegninger tantra massasje stavanger. Norske sexnoveller og erotiske historier sortert etter kategori.